Vacante reduse de Black Friday

In ciuda faptului ca noi asociem evenimentul Black Friday cu reducerile substantiale oferite la articolele din categoria electrocasnice si IT, de la an la an au loc schimbari.

Vinerea Neagra a castigat teren pe piata romaneasca, iar magazinele care ofera mari reduceri sunt incadrate in aproape toate categoriile posibile.

Astfel, indiferent de ce produse va doriti sa achizitionati, aveti sansa de a o face in ziua marilor reduceri la un pret semnificativ mai mic, Se anunta mari posibilitati de a face afaceri foarte bune, trebuie sa fiti pregatiti.

Reduceri la vacante

Spre fericirea multora, suntem siguri, asteptam chiar si reduceri la vacante in ziua de 29 noiembrie 2013, cu ocazia Black Friday. Trebuie, intr-adevar, sa va mariti resursele alocate acelei zile daca vreti sa planuiti o vacanta de neuitat si sa o achitati in timp util. Intr-adevar, nu ne asteptam ca reducerile la agentiile de turism sa fie la fel de masive precum la electrocasnice (50-60%), insa la o vacanta de lux suntem siguri ca 25% nu este deloc de neglijat. Exista, insa, si posibilitatea sa avem parte de o surpriza placuta si sa gasim chiar si reduceri de pana la 40%. Nu au fost facute inca publice reducerile care ne asteapta.

Ofertele atat din interiorul tarii cat si din strainatate or sa fie cu siguranta extrem de tentate pentru cei care vaneaza destinatii de poveste si vacante speciale. Problema este insa, una singura. De obicei, oamenii mediteaza o perioada destul de indelungata inainte de achizitia unei vacante, iar in cazul unor oferte de Black Friday, decizia trebuie sa fie mult mai rapida. Stim cu totii ca asta poate sa fie destul de dificil de facut. Pe de alta parte, cu siguranta or sa fie si agentii de turism care or sa prelungeasca Black Friday pe parcursul intregului weekend pentru cei mai nehotarati. Dar stim ca cele mai bune oferte se vor da cat inca mai sunt “calde”.

Nu uitati sa aveti grija la agentiile de la care achizitionati si sa va interesati in ceea ce le priveste. Nu strica sa faceti o cautare pe google despre licenta lor, dar si despre experienta altor clientii in ceea ce ii priveste. Iar in cazul in care stiti si cam ce tip de oferta va doriti, unde vreti sa plecati si in ce perioada, analizati preturile putin si inainte de Black Friday, pentru a elimina sansa de a achizitiona o vacanta cu o reducere doar presupusa, nu adevarata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *