Vacanta de lux la 200 de metri inaltime! Un moft ce costa 16.000 de lire sterline pe noapte!

In cazul in care visati la o vacanta inedita, petrecuta in cel mai inedit apartament prezidential suspendat din lume, dar dispuneti si de posibilitatile financiare necesare, trebuie sa dati rapid fuga in Abu Dhabi, la The St Regis Hotel!

Suspendat la aproape 200 de metri inaltime in aer, amplasat intre doua turnuri, acesta este cel mai inedit apartament prezidential din intreaga lume. Se regaseste in Abu Dhabi, iar cei ce viseaza la o vacanta petrecuta aici, intr-un lux greu de descris in cuvinte, trebuie sa stie ca pretul este unul de-a dreptul exorbitant. Mai exact, 16.000 de lire sterline pe noapte!

Apartamentul are doua etaje si este parte a hotelului The St Regis Abu Dhabi, regasindu-se intre etajele 48 si 49 ale celor doua turnuri ce poarta denumirea Nation Towers.

Dispune de trei dormitoare, un living spatios, sala de fitness, centru spa, zona de dining, dar si un cinematograf privat, oferind de asemena o priveliste incredibila, de 360 de grade, a Golfului Arabiei. Design-ul reprezinta o imbinare a stilului modern cu cel traditional arab.

Detaliile care definesc luxul suprem sunt candelabrele impunatoare din cristal, accentele din aur, placile de faianta din piele, peretii imbracati in catifea si vitraliile deosebite.

O impunatoare scara interioara iti conduce apoi pasii catre Master Suite, in aripa superioara. Acesta dispune de o baie luxoasa, librarie, lounge, zona de entertainment si dining, toate completate perfect de mobila art deco si candelabre din cristal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *