Like la pagina pentru a continua!

Promovare de milioane de euro pentru atragerea turiștilor germanivAutoritatea Națională de Turism vrea să realizeze o campanie media în presa germană, în perioada martie 2014-2015, pentru care are un buget de 3,9 milioane de euro.

Jumătate din bugetul campaniei este alocat pentru reclame de televiziune (1,957 milioane de euro), jumătate pentru presa scrisă (1,956 milioane de euro), potrivit unui anunț publicat de ANT.

Alocarea bugetului destinat promovării TV se va face pentru trei posturi de televiziune din Germania, dintre care două generaliste şi unul cu profil de turism.

Pentru presa scrisă, bugetul alocat se va împărţi între două ziare cu circulaţie importantă, trei publicaţii specializate în turism şi trei reviste generaliste.

ANT va organiza în perioada următoare o licitație pentru a alege cea mai bună agenție care să se ocupe de campania din Germania.


You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply


SummerStyle theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra, Sizzling Hot Deluxe and Lucky Ladys Charm