Like la pagina pentru a continua!

Hoteluri ultra all inclusive in KusadasiOdata cu dezvoltarea economiei la nivel european oamenii au inceput sa calatoreasca mai mult, iar prin urmare adevarate minunatii ale naturii au devenit valorificate din ce in ce mai mult. O astfel de locatie este Kusadasi, un paradis aproape de casa asa cum imi place mie sa-l numesc, deoarece pana in Turcia nu este chiar o distanta atat de mare.

Bineinteles ca metoda cea mai convenabila ramane avionul, deoarece castigi timp si uiti de oboseala acumulata pe drum, insa nici automobilul personal nu trebuie neglijat daca iti doresti sa vizitezi mult mai multe locuri pe drum.

Inainte de ajunge insa la destinatie trebuie sa-ti faci o rezervare, iar cazul Kusadasi aceastea parca nu se mai termina. De la simple camere de hotel si pana la oferte complete de ultra all inclusive, un turist are de unde alegere, asadar iata cateva dintre cele mai potrivite hoteluri pentru tine si familia ta in situatia in care iti doresti o vacanta relaxanta cu mesele asigurate.

Hotelul Aqua Fantasy are o locatie deosebita pentru ca este situat pe malul marii si la o distanta apreciabila de 10 km de fata de Kusadasi, astfel ca esti ferit de galagia unui oras animat, dar nu si de zgomotul valurilor ce se sparg usor de mal. Numarul de camere este intr-adevar impresionant, insa cu toate acestea daca vrei sa fii sigur ca prinzi un loc pentru urmatoarea vacanta ar trebui sa-ti faci o rezervare din timp. Dintre facilitatile cele mai importante trebuie amintite despre cele doua restaurante care iti stau la dispozitie, peste zece baruri si piscine cu apa atat acoperite cat si exterioare sau tobogane cu apa unde copii deopotriva cu adultii se pot distra o zi intreaga Practic, odata cazat aici poti sa nu simti nevoia de a parasi complexul, deoarece ai absolut tot ceea ce iti trebuie pentru o vacanta de neuitat.

Ceva mai aproape de statiune este Hotelul Kustur care are tot cinci stele ca si precedentul si este amplasat la maximum cinci kilometri de Kusadasi. Odata ajuns aici poti fi sigur ca vei tratat regeste pentru ca insasi hotelul are experienta cu turistii fiind construit in anul 1966, asadar nu trebuie sa-ti faci nici o grija. A fost renovat in anul 2005, iar de atunci numarul de turisti a crescut in continuu. Astazi, camerele sunt dotate cu aer conditionat, un seif la receptie pentru bunurile de valoare, televizor, balcon si alte asemenea facilitati comune pentru un complex de cinci stele.

Pentru indivizii care sunt sportivi ambele hoteluri pun la dispozitia lor terenuri de tenis de camp, tenis de masa, sauna, mese de biliard si chiar un teren mai mic pentru fotbal. De asemenea, mai trebuie mentionat faptul ca ambele se afla la o distanta de aproximativ 70 de kilometri de principalul aeroport din zona – Izmir. La terminalele lui se gasesc in fiecare sezon sute de mii de turisti care pornesc apoi in diferite directii ajutati de autobuzele special puse la dispozitie, asadar nu rata ocazia de a petrece o vacanta de neuitat intr-o locatie superba cum este Kusadasi.


You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply


SummerStyle theme is brought to you by Quasargaming.com online slot games such as Book of Ra, Sizzling Hot Deluxe and Lucky Ladys Charm