Hoteluri de cinci stele in Antalya

Antalya a devenit in ultima vreme o destinatie de top pentru romani si pentru ceilalti europeni deopotriva, asadar daca esti in cautarea unui loc pentru a-ti petrece vacanta diferit fata de toate celelalte de pana acum ia in considerare o oferta de acest gen.

Pe langa plaje absolut incantatoare si ape cristalina si limpezi, Antalya pune la dispozitia turistilor sai si o gama variata de camere de hotel pentru toate buzunarele, insa cel mai adesea sunt preferate complexurile hoteliere de cinci stele, deoarece cateva zile pe an toti trebuie sa ne simtim ca niste mici regi si regine.

Hotel Royal Holiday este o optiune exceptionala pentru o vacanta de vis. Acest complex de cinci stele a fost deschis in anul 2011 si fiind un hotel atat de nou la constructia si amenajarea interioara s-au folosit cele mai bune si mai noi tehnologii.

Inalt de zece etaje si situat la doar 20 de kilometri de aeroportul international, acest hotel iti ofera posibilitatea de a petrece o vacanta asa cum nu ai mai avut pana acum, deci singurul lucru pe care poti sa-l faci momentan este sa te interesezi de o cazare.

Hotel-Royal-Wings

Dintre dotarile cele mai interesante pe care camerele ti le ofera se numara internetul wireless – pe care nu-l gasesti la multe alte hoteluri pretentioase – telefon in baie, televiziune prin satelit sau seif electronic pentru a-ti depozita bunurile de valoare.

Restaurantele si barurile din incinta complexului sunt deja un lucru obisnuit, iar serviciul de rent-a-car disponibil te va ajuta foarte mult daca vrei sa explorezi si alte regiuni ale tarii. Hotel Royal Holiday dispune de o plaja privata cu sezlonguri si umbrelute special destinate clientilor, iar odata ce ai ajuns si te-ai cazat aici nu trebuie sa te miri daca simti ca nu ai nici un chef sa parasesti locatia si sa te aventurezi in exterior – la cate beneficii vei gasi este normal.

Hotel-Royal-Holiday

Hotel Royal Wings este un alt complex de cinci stele care iti vine in ajutor atunci cand vrei sa petreci o vacanta regeasca dupa cum aminteam la inceput. El are o amplasare exceptionala, la doar 20 de kilometri de Antalya si 15 kilometri de principalul aeroport international din zona, astfel ca odata ce ai venit aici cu avionul nu iti va fi greu sa ajungi pana la poarta principala de intrare.

Fiind o constructie relativ noua, mai exact din anul 2005, si Hotel Royal Wings se bucura de tot felul de tehnologii de ultima ora atat in ceea ce priveste constructia in sine, cat si dotarea camerelor. Dintre beneficiile de baza trebuie amintite de aerul conditionat deosebit de util, de seiful in care iti poti depozita bunurile de valoare fara nici o grija sau de balconul de unde ai o priveliste incredibila.

Hotel-Royal-Holiday-piscina

In concluzie Antalya nu doar ca ofera peisaje frumoase, ci si o retea hoteliera de individiat pentru alte statiuni turistice. Camerele sunt pentru toate buzunarele, iar hotelurile de cinci stele se ridica de parca ar fi o perla aduse de valurile ce se sparg pe tarm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *