Fa inconjurul lumii in 22 de zile pentru „doar” 39.000 de lire!

O agentie de turism le face o propunere inedita celor pasionati de vacantele de lux. Este vorba despre o calatorie in jurul lumii, ce dureaza 22 de zile si pe parcursul careia, turistii se vor putea delecta cu hoteluri de 5 stele si curse cu avionul privat.

Cei cu dare de mana si o pasiune nemarginita pentru vacantele de lux au acum un real motiv de bucurie. O agentie de turism le propune o calatorie de 22 de zile in jurul lumii. Plecarea se va face din Londra, in luna martie a anului viitor, iar doritorii vor avea ocazia sa viziteze locuri precum Mexic, Brazilia, Easter Idlandm Tahiti, Australia, Cambodgia, India si Tanzania.

Aceasta experienta este oferita de agentia de turism „Captain’s Choice Tour”, iar costurile ei se ridica la 34.850 de lire sterline/ persoana pentru cei ce dorecs un loc intr-o camera dubla si 38.780 de lire sterline/persoana pentru cei ce-si doresc sa se rasfete in camere single. In mare, distractia costa cam 1.500 de lire sterline pe zi.

Aceste sume includ toate costurile, de la bilete de avion si pana la transferuri, excursii, mese, cazari de lux, bautura la discretie, taxe, polite de asigurare, asistenta medicala, etc. Zborul se va efectua la bordul unui avion personalizat, Boeing 767, care dispune doar de 92 de locuri, toate in regim VIP. Pe tot parcursul zborului, turistii se vor bucura de cele mai fine preparate, vinuri alese si sampanie cat cuprinde.

Plecarea se face pe 5 martie 2015 de pe aeroportul Luton din Londra, iar prima oprirse este in Mexic (Fiesta Americana Hotel). Urmeaza apoi Rio de Janeiro , cu cazare la celebrul Copacabana Palace Hotel, Easter Island (Hangaroa Eco Villa), Tahiti (Hilton Moorea Lagoon Hotel), Bora Bora (Four Seasons Hotel), Sydney (Four Seasons Hotel), Cambodgia (Raffles Grand Hotel).

Norocosii vor avea, de asemenea, ocazia de a vizita una dintre cele mai frumoase cascade din lume, Iguassu, dar si indepartata Easter Island, cu ale ei mistice statui Moai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *