Destinatia perfecta de Valentine’s Day

Anul doar ce a inceput si noi deja ne gandim la un city break! Un mini-concediu de doua-trei zile este solutia perfecta pentru o excursie in strainatate, in special daca ne dorim un weekend romantic in care sa aniversam Valentine’s Day.
Odata aleasa destinatia, mai ramane o dilema: ce bagaj luam cu noi pentru un weekend de Ziua Indragostitilor? Iata cateva sugestii de la Carpisa!

Daca ne dorim distractie, locurile unde ne putem distra cu siguranta sunt Barcelona , Berlin si Dublin . Nu ramane decat sa ne luam prietenii cu noi si un geamantan usor de la Carpisa.

Daca ne dorim un weekend romantic, Paris , Praga sau Viena sunt destinatiile potrivite, locatii pline de istorie si romantism, unde ne vom simti iubite alaturi de partenerul nostru.

Pentru pasionatii de arta, Londra, Amsterdam , Budapesta sau Moscova sunt orase care incanta intotdeauna simturile.

Pentru iubitorii de aventura, sporturi extreme si adrenalina, destinatia perfecta nu este departe. Nu trebuie sa calatoresti mii de kilometri pentru a avea toate acestea – le poti gasi foarte usor la noi in tara, la munte.

Oriunde ai ales sa calatoresti de Valentine’s Day, nu uita de accesoriul cel mai necesar: geamantanul Pilot de la Carpisa, mic si practic, perfect pentru o escapada de weekend!

In magazinele Carpisa din Bucuresti, Ploiesti, Cluj Napoca si Constanta poti gasi o gama variata de accesorii pentru calatorie, modele de geamantane atat rigide, cat si semi rigide. Pentru o deplasare de doua-trei zile, ideal este trolerul Carpisa Go. Gata de plecare pentru Valentine’s Day?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *